Gevelreclame lokaal inzetten met de beste tips

4 juli 2023

Gevelreclame is een krachtige manier om uw bedrijf lokaal te promoten. Het kan de aandacht trekken van potentiële klanten en hen aanmoedigen om uw bedrijf te bezoeken. Maak uw gevel in Assen ook aantrekkelijk met deze reclame. Hier zijn enkele tips om gevelreclame lokaal in te zetten:

Kies de juiste locatie

Een goede locatie voor uw gevelreclame is van cruciaal belang. Het moet zichtbaar zijn vanaf de straat en de aandacht trekken van voorbijgangers. Denk na over de looproutes van klanten en kies een plek waar uw reclame goed opvalt.

Maak het opvallend

Maak uw gevelreclame opvallend en aantrekkelijk. Gebruik heldere kleuren en opvallende lettertypen om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Maak het ontwerp eenvoudig en gemakkelijk te lezen vanaf een afstand.

Overweeg het gebruik van verlichting om uw reclame ook ’s avonds zichtbaar te maken. Dit kan vooral handig zijn in de wintermaanden, wanneer het vroeg donker wordt.

Maak het informatief

Naast het opvallend maken van uw gevelreclame, is het belangrijk om deze ook informatief te maken. Zorg ervoor dat de reclame uw bedrijfsnaam en de aard van uw bedrijf duidelijk weergeeft.

Vermeld ook uw contactgegevens, zoals uw telefoonnummer, website of e-mailadres. Dit maakt het voor potentiële klanten gemakkelijker om contact met u op te nemen en meer informatie over uw bedrijf te vinden.

Laat het ontwerpen door professionals

Als u gevelreclame wilt maken, is het altijd het beste om deze te laten ontwerpen door professionals. Zij hebben de kennis en ervaring om uw reclame op de beste manier vorm te geven.

Bij Martini Reclamemakers hebben ze ervaring met het ontwerpen van gevelreclame. Of u nu op zoek bent naar reclame voor uw gevel in Assen, Leeuwarden of ergens anders, zij kunnen u helpen om uw bedrijf op de kaart te zetten.

Facebook
Twitter
LinkedIn