Voordelen van linkbuilden uitbesteden

28 juli 2022

Wanneer je op nummer 1 wilt staan in de zoekresultaten op Google, dan moet je website goed geoptimaliseerd zijn. Zoekmachineoptimalisatie is iets wat bestaat uit meerdere onderdelen, waaron de content op de website, de techniek van de website, maar natuurlijk ook de autoriteit van een website. Autoriteit kan je opbouwen door backlinks naar de website te verzamelen. Dit kan je op diverse manieren doen, maar in het geheel noemen wij het linkbuilding. Linkbuilding is iets wat veel tijd kost en daarom handig is om uit te besteden. In dit artikel bespreken we drie voordelen van linkbuilding uitbesteden.

Groot netwerk aan partners en websites

Voor linkbuildingbureau’s is het belangrijk om een groot netwerk van websites en partners op te bouwen. Op deze manier wordt het een stuk makkelijker om linkjes te vinden voor jouw klanten. Dit is iets wat in de loop van de tijd steeds uitgebreider wordt. Wanneer je dit zelf dus nog moet opbouwen ben je lang bezig. Wanneer je het uitbesteed aan een externe partij, dan kan je meeprofiteren van hun netwerk.

Whitelabel linkbuilding

Wanneer je een online marketing bureau bent en linkbuilding verkoopt aan jouw eigen klanten, dan is het handig wanneer je dit goedkoop kan uitbesteden. Wanneer je een whitelabel linkbuilding partij hebt gevonden, dan kan je het doorverkopen alsof het je eigen werk is. Op deze manier kan je winst maken zonder eigenlijk wat te doen.

Bespaar je tijd

Linkbuilding moet handmatig gebeuren. Het kost nou eenmaal veel tijd dat je waarschijnlijk beter aan andere dingen kan besteden. Partijen als de Reputatiefabriek kunnen dus echt een last van je schouder halen. Neem contact met ze op om te kijken wat ze voor jou kunnen betekenen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Social media marketing

Social media marketing

Social-media marketing is een krachtig instrument om je merk, product of dienst onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep....

Lees meer